Offers Over £230,000 Ogilvie Place, 2 Dalhousie Street

Carnoustie DD76EJ

House - semi-detached | 4 Bedrooms

Fantastic opportunity to purchase a stone built semi-detached villa of immense character which would provide exceptional family accommodation. Located in central Carnoustie, this property is only a short walking distance away from many local amenities such as shops, restaurants, schools and leisure facilities.

This property which is in need of upgrading and modernisation boasts many original ornate features and accommodation on the ground floor comprises; entrance vestibule with glazed door and side panels, spacious family room, comfortable lounge with bay windows overlooking the mature rear garden, bedroom with partially tiled ensuite facilities, dining room with pantry storage, entrance hallway and kitchenette.

The main bathroom with three piece suite is located on the half landing. The upper level accommodation benefits from three well sized bedrooms and study. Two of these bedrooms enjoy fantastic views over the ornamental rear gardens. The landing on the upper level of this property makes use of a large cupboard which provides ample storage. Specification to include gas central heating.

Externally features include enclosed fully paved courtyard and located to the rear of the property are extensive mature landscaped garden grounds.

Early viewing of this property is highly recommended.

EPC - D
  • Semi-Detached Villa
  • In Need of modernisation
  • Lounge
  • Family Room
  • Dining Room
  • Kitchenette
  • Four Bedrooms
  • Bathroom
  • Ensuite
  • Study
Lounge

18'7 x 12'10 (5.66m x 3.91m)

Dining Room

8'9 x 7'10 (2.67m x 2.39m)

Family Room

12'11 x 11'8 (3.94m x 3.56m)

Kitchen

10'4 x 4'4 (3.15m x 1.32m)

Bedroom One

12'9 x 12'1 (3.89m x 3.68m)

Ensuite

10'4 x 4'4 (3.15m x 1.32m)

Bathroom

8'9 x 8'6 (2.67m x 2.59m)

Bedroom Two

18'10 x 11'5 (5.74m x 3.48m)

Bedroom Three

12'2 x 8'6 (3.71m x 2.59m)

Bedroom Four

17' x 14'11 (5.18m x 4.55m)

Study

7'9 x 5'10 (2.36m x 1.78m)

© Thorntons Property 2017
Website Design: Plexus Media, Inverness